Därför debuterar vi lugnt

Heej,
 
Ekiterapeften var som sagt ute i satllet igår och alla hästarna mådde jättebra. Både Golden och Dina var mycket mer jämna i sidorna. Något som är riktigt roligt att se är hur Golden förändras i kroppen. Hon berättade att hästen ska se ut som att den har tre cirklar. En vid bogen, en vid magen och en vid rumpan. Om en av dessa är mindra kan det vara så att hästen är lite oliksidig. Golden är dessutom något överbyggd. Det betyder med andra ord att han har långa bakben och att rumpan då nästan är lika hög som manken. Han ser nu mycket bättre ut och musklar på sig hela tiden! Grymt kul:D
 
Något som jag inte skrivit så mycket om är att jag planerar att debutera MsvB på fredag med Golden om han känns fin. Det är nu vi återkommer till dessa cirklar. Ekiterapeften (som heter Helen) tyckte absolut att han var muskluärt redo för MsvB men att det kunde vara klokt att inte starta den höjden två dagar på rad än. Vi har ju hela tiden jobbat med att bygga upp hans muskler osv och nu börjar han verkligen bli bra men dem här cirklarna behöver bli ännu lite jämnare (framförallt behöver han mer muskler över rumpan) innan han kan gå så höga klasser flera dager på raken. Golden ska därför bara tävla en dag denna helgen och sedan vila dagen efter då det även minskar  risken för skador över tid.
 
Denna vilodagen passar dessutom min del perfekt då jag på lördag kanske kommer vara med i Div1 laget med Dina då dem hade lite ont om folk som kunde ställa upp..
 
 
Två bilder på fina Golden precis efter det att han kom till oss
 
Kram:*
 
/Hanna
 
 

Kommentera här: