En typisk shopping dag med en tvist av allt

Hej igen,,
 
Har under faktiskt hela dagens sprungit runt i göteborg och shoppat. Var tvärr inte riktigt min dag så hittade inte jättemycket. Men har bland annat köpt en ny vår jacka från Zara, en skorta och en stickad tröja från Hm, tog mig över en kulle och vågade äntligen köpa rosa ridbyxor från Animo. Riktigt fräcka enligt mig,, HAHHA
 
Besökte för första gången Tessie idag (en klädbutik,, man kan ju bli lite förvirrad av namnet) och helt ärlogt så blev jag lite besviken. Har ju kollat butiken via deras instagram förut. Kläderna sitter jättesnyggt på Nellie och är stilrena så jag hade höga förväntningar. Sedan kommer jag in där och visst, en del kläder var väldigt snygga MEN det var sjukt trångt. Lång kö till både kassa och omklädningsrum och helt ärligt så tycker jag att det var ganska låg nivå på allt. 
 
Jag fattar att vissa gillar butiken och egentligen är det väl inget fel på den men kläderna är väligt billiga och det känns inte som att det är någon vidare kvalitet på dem. Jag fick en kännsla av att mycket var kopior av Odd Molly och säkert andra märken också. Men det är ju mina åsikter och jag blev besviken. Men som jag sa så tycker säkert andra på något annat sätt. 
 
Nu på kvällen har familjen vart ute och ätit middag på en pubb faktiskt. Otroligt gott då jag var sjukt hungrig. Som en bonus lyckades vi även köpa godis och sitter nu på hotell rummet. 
 
Imorgon är vi sista dagen här i Göteborg och tillbringa då dagen på scandinavium. Jag kommer åka tillbaka till skåne för att praoa hos Henrik och Ingrid två veckor medan resten av familjen åker hem till stockholm. Nästa helg har vi planerat in en tävling så kanske skriver något om träningsupplägget veckan innan :)
 
/Hanna

För släppta biljetter till konserter?

Heeeej igen,,
 
Vaknade klockan 8 imorse och det första jag tänkte på var att det idag klockan 10 var biljätt släpp av biljetter till The Fooos enda konstert i Sverige i år.
 
Vi gick upp och åt frukost,, hotell frukost för att vara mer exakt,, och tog med oss en ipad för att vara helt säkra på att få biljetter.
 
Dem brukar lägga upp det så att det finns Foooers cirkle (närmast cenen och det är där jag och min kompis vill stå såklart) och vanliga stå platser. Skillnade den här gången är att dem ska ha konserten i Golben där det även finns sittplatser. 
 
Kvart i 10 går vi in på sidan som ska släppa biljätterna och ställer oss i väntrummet. 
 
Klockan 10.01 kan man gå in för att boka biljetter. Det första vi går ärr att kolla upp Foooers cirkle mania. Slut. 
 
Det andra vi gör är att kolla upp Foooers cirkle. Slut.
 
Sedan kollar vi upp ståplatser. Slut.
 
Det sista vi gör är att söka bästa platser som finns. Då är klockan 10.02. sektion A13 rad 12. 
 
 
Hur kan det komma sig? Jo,, dem försläppte biljetter redan i torsdags. Då gick dem ut med det på twitter dagen innan (Inte 100% säker på att det var en dag innan) Men jag som då är lite halv seg när det gäller twittrer kollar det först samma dag. 20 min före det att biljetterna släpps. Jag både smsar och ringer pappa,, som tyvärr är upptagen. 
 
När klockan är 10.40 går han in för att beställa. Alla,, verkligen ALLA stå platser är slut. Såklart hoppas ju jag då att dem inte sålt alla utan att det fortfarande kommer finnas biljetter kvar. Jag hade fel och helt ärligt blev jag så jävla besviken. Hade verkligen sett fram emot att få stå i Foooers cikle nära cenen och sedan händer det här. Jag kastar verkligen inte skit över killarna,, verkligen ine för det är inte deras fel men jag tycker att det är synd att alla biljetter släppts före dagen som biljetterna ska släpppas. Liksom tänk på dem som inte har sportlov. Dem hade ingen stjans att få bästa möjliga biljetter.
 
Mina åsikter...
 
Och för er som inte vet det så har jag vart Foooer sedan sommaren 2013,, HAHHA
 
 
 
/Hanna 

sent heeej från Göteborg

Vi satt idag väldigt högt upp och att ta bilder med mobil kameran är lättare sagt än gjort. Men här kommer iaf 5 suddiga bilder...
 
Godnatt
 
 
Efter första bilden fick datorn damp och vägrade ladda några fler. Dem andra kommer därför imorgon,, hahah
 
/Hanna