Långa frukostar och road trip till Malmö


Foto via I heart it 

Ja, riktigt såhär lyxig frukost fick vi inte imorse men eftersom att hästarna vilar idag kunde vi både få sovmorgon och äta läääänge. Vi bestämde oss även för att åka in till Malmö och Emporia. Tänkte att jag skulle köpa nya gympaskor då mina blivit för små. Funderar på Nike Barefoot men vi får se:) 

Ha det bra idag! 

Kram:*

/Hanna

Hoppträning med mina fina

Heej, 

Det är svårt att skriva något långt där man får med allt man vill och dessutom faktiskt får det som man vill från telefonen. Men idag var våda mina hästar dyra. Såå fina var dem när vi hoppade. Började med en liten serie och även fast Golden tycker att det är jobbigt och lite klurigt kämpade han på som bara den. Dina kom in lite tokigt inland då hon trängde väldigt mycket åt vänster. Dags formen var väl sådan och jag var inte super fokuserad i början. Men hon verkligen löser situationen på en gång och hoppar vidare utan problem. 

Fortsatte med en liten banasträckning och Golden gick som en klocka. Det är verkligen kul att se hans utveckling. Hans galopp och språng kurva blir bara bättre och bättre. Fick för ett tag sedan en kommentar om att galoppen knappt ser 4- taktig ut längre. Blir så stolt över min prins! 

Dina var också fin men kändes lite fram tung. Hon var förmodligen lite trött efter gårdagens dressyr pass för Olof. Riktigt fin var hon. Tänkte berätta mer om våra dressyr pass senare i veckan då jag tror att det skulle kunna vara roligt att läsa om. Fick därför rida på mer framåt oh det blev väldigt bra. Vi hade verkligen ett bra samarbete där jag följde med henne och hon litade på mig:) 


Kram:*

/Hanna

Det höll inte länge..

Heej,

Nu har även data-killen konstaterat att datorns hårddisk håller på att krascha. Jahapp, great! Ska göra en backup och sedan lämna in datorn på lagning. Än en gång är jag alltså utan den vilket suger. Är på kurs med hästarna hela helgen och har massor, verkligen massor jag vill skriva om och jag ska försöka få med det mesta även om det är svårt när jag inte har datorn.. Hoppas att ni har förstående för att uppdateringen inte kommer vara den bästa.. 


Kan sammanfatta dagens ena pass med bilden:D

Kram:*

/Hanna