Återupplivade datorer och dåligt batteri

Heej,
 
ÄNTLIGEN fungerar min dator igen. Igår lyckades jag ta mig till Lund, hitta en Apple affär och en teknikkille som nollställdde datorna (eftersom att jag inte är så teknisk av mig så är det den lilla beskrivning ni får haha) och vips så startade datorn. Det betytdcer även att jag nu tänker börja blogga igen:D
 
När datorn inte fungerade fick jag inte till samma kavlite på inläggen via min telefon. Jag kunde inte ladda upp varken bilder eller filmer med bra kvalite och det var alltså därför jag valde att ta en så kallad blogg-paus. Men nu är jag tillbaka som sagt:)
 
Tyvärr har min telfon slutat fungera *pust*  Jag lämnade in den igår för att vi skulle fixa batteriet som börjat fungera sjukt dåligt (Jag tror inte att man kan byta batterit hemma men även om man kunnat det hade det vart en dum ide att jag skulle prova det då telefonen antagligen aldrig mer skulle gå att starta) Tyvärr blev det något fel med det nya batteriet och telefonen laddar inte. Så kan det gå..
 
Ska snart iväg till stallet och mina fantastiska hästar men för att det här inlägget inte ska bli två mil långt så berättar jag om tävlingsresultat och liknande senare:)
 
 
Kram:*
 
/Hanna

Kommentarer:

1 ɑ n n i k ɑ:

Fin bild!

Svar: Åh taack! :)
Hanna Brinck

Kommentera här: