Hej igen Skåne!

Heej, 

Efter 8 timmars bilfärd är vi nu äntligen framme i Skåne (Okej ja det var ett tag sedan vi kom fram men det har vart fullt upp haha)Tror vi slagit rekord i att stanna så få gånger på vägen då vi ville att Garlic skulle få stå så kort tid i transporten som möjligt. Hästarna mår superbra (vilket inte alls är konstigt med tanke på villa härliga människor som tagit hand om dem) och kan inte säga annat än att jag är grymt taggad på att träna vidare. Funderar på att träna lite terräng med Golden i sommar då jag tror att det kan få vara bra för honom att sträcka ut lite och ta sig an nya utmaningar. 

Nu i veckan blir det både lite vanligt trimmarbete och hoppträning. Beroende på hur det känns så hopptävlar vi i helgen. Startar kanske någon högre klass med Golden men börjar försiktigt med LC och LB med Dina då det var ett tag sedan vi tävlade och det kan vara skönt att ha med sig lite självförtroende i ryggen när vi fortsätter med LA. 


Här är kungen precis innan vi åkte:) 

Kram:*

/Hanna

Kännslan när man packat hela dagen..

Men fortfarande inte fått med allt. Japp, det är tungt haha. Imorgon åker vi till Skåne och stannar där i ca 6 veckor. Ska bli riktigt kul att få träffa hästarna igen då det känns som att det var evigheter sedan. Tränar lite under veckan och sedan blir det tävling i helgen. 

Jag har fortfarnde inte fått min dator att fungera och det är helt enkelt den enda anledning till att inlägg inte är lika välskrivna som dem brukar vara. Ska försöka lämna in den på lagning så fort som möjligt och sedan lovar jag att uppdateringen blir bättre igen:) 


Det här är alltså en bild som togs precis före det att vi konfirmerades och det är jag och bästa Johanna som känner oss ur snygga i våra kåpor haha:D

Kram:*

/Hanna

Shit vilken vecka

Heej,

Mitt i allt kaos står jag och inser att imorgon så ska jag konfirmeras. Jag har haft en grym vecka med kanske världens bästa människor och shit vad kul vi haft. Finns massor att skriva om men med brist på tid väljer jag att skriva om det en annan gång och förklarar nu med bilder istället:) 
Måste också säga att mitt internet har vart sjukt segt och jag har inte ens kunnat öppna blogg.se appen. Riktigt segt...

Kram:*

/Hanna