Vissa dagar..

.. Har man mindre flyt än andra dagar. Igår var en sådan dag. Var så sjukt trött och hade näst intill feber. Mamma tog därför hand om hästarna och båda två var jättefina. Dina var super lugn och lyssnade jättefint. Golden fick ett lugnare pass då han ska tävla idag men han var också fin. Så japp, idag ska jag alltså trotsa tröttheten och åka och tävla. Kände verkligen att jag inte ville missa Div 1 finalen så då får man bita ihop haha. Aja vi hörs senare:D


Kram:*

/Hanna


MajaNordgren.se

Hej alla på Hannas blogg! Jag som skriver det här heter Maja och bloggar på majanordgren.se. Eftersom att alla ni nog inte vet vem jag är tänkte jag presentera mig.
 
Som sagt har jag en blogg. Den uppdaterar jag minst en gång om dagen, oftast flera. På bloggen skriver jag mycket pepp och åsiktsinlägg, men även med inslag av mode och hästar.
 
Mitt liv just nu blir bara mer spännande för var dag som går. Jag jobbar i skolan mot att komma in på Stylist-linjen (Hantverk), rider några av ridskolans hästar, är medryttare på ett tävlingsstall och kommer snart att åka till USA.
 
Sedan tänkte jag inte skriva så mycket mer, blir bara mycket att ta in då. Ni får helt enkelt klicka er in på min blogg om ni är intresserade!
 
Puss och kram, Maja
 
Jag för första gången på ridskolans Bella Rubia

Dina fina

Heej,
 
Igår började jag och Dina hennes igång sättning lite mer ordentligt. Får nu lägga volter och jobba henne lite mer. Voltade framförallt i skritt och formade henne lite lätt i sidorna. Inte för komplicerat. I galoppen jobbade jag vidare med att hon ska vara lugn och inte springa ifrån mig och det gick faktiskt väldigt bra emellanåt. Sedan är det klart att hon springer på lite ibland också.
 
Jag tycker att det är viktigt, framförallt nu, att verkligen sätta henne på rumpan och bromsa med sitsen så att hon ska arbet med sina muskler ordentligt och inte bli framtung.
 
En annan sak som jag tycker är viktigt är att ta det lugnt i igång sättningen så att dem först inte belastar framkäna jättemycket och att det sedan kommer lite som en chock. 
 
 
Kram:*
 
/Hanna