Gårdagens dressyr

Heej,
 
Skrev ju igår det inlägg som jag skrev iförgår och han därför inte skriva om gårdagens träningar tyvärr. MEN jag tänkte att jag passar på att göra det nu:)
 
Började med att trimma Golden lite när jag kom ut till stallet. Eftersom att lamporna i ridhuset precis släckts gick dem inte att tända, typiskt. Så vi tog en liten tur på utebanan där det även stod hinder uppställda. Golden belv därför lite pigg och en smula spänd som efter ett tag släppte. Inte så konstigt med tanke på att han antagligen blev hoppsugen. Skuttade även lite efter det att vi värmt upp och det kändes väldigt bra. Hoppade endast lite lågt mest för att få in lite flyt. Det är ju bra både för mig och Golden att känna på lite avstånd och liknande.
 
Dina fick gå lite dressyr för Rebecca och hon var jättefin! Något pigg framförallt i galoppen. Fick då träna på att verkligen få in ytterbogen då det är lätt att bli hängandes i innertygeln när hon springer. Men hon blev mycket bättre när jag hjälpte henne att balansera upp hennes sidor lite och belv mycket lugnare. 
 
Dessutom konstaterade både jag och Rebecca att Dina har blivit mjukare i sidorna sedan det att hon kom. Att vi har lärt känna varandra bättre och att jag nu kan kontrollera henne på ett helt annat sätt. Grymt kul! 
Foto: Grymma Linn Hagstedt 

Kram:*

/Hanna

Kommentera här: