En typisk shopping dag med en tvist av allt

Hej igen,,
 
Har under faktiskt hela dagens sprungit runt i göteborg och shoppat. Var tvärr inte riktigt min dag så hittade inte jättemycket. Men har bland annat köpt en ny vår jacka från Zara, en skorta och en stickad tröja från Hm, tog mig över en kulle och vågade äntligen köpa rosa ridbyxor från Animo. Riktigt fräcka enligt mig,, HAHHA
 
Besökte för första gången Tessie idag (en klädbutik,, man kan ju bli lite förvirrad av namnet) och helt ärlogt så blev jag lite besviken. Har ju kollat butiken via deras instagram förut. Kläderna sitter jättesnyggt på Nellie och är stilrena så jag hade höga förväntningar. Sedan kommer jag in där och visst, en del kläder var väldigt snygga MEN det var sjukt trångt. Lång kö till både kassa och omklädningsrum och helt ärligt så tycker jag att det var ganska låg nivå på allt. 
 
Jag fattar att vissa gillar butiken och egentligen är det väl inget fel på den men kläderna är väligt billiga och det känns inte som att det är någon vidare kvalitet på dem. Jag fick en kännsla av att mycket var kopior av Odd Molly och säkert andra märken också. Men det är ju mina åsikter och jag blev besviken. Men som jag sa så tycker säkert andra på något annat sätt. 
 
Nu på kvällen har familjen vart ute och ätit middag på en pubb faktiskt. Otroligt gott då jag var sjukt hungrig. Som en bonus lyckades vi även köpa godis och sitter nu på hotell rummet. 
 
Imorgon är vi sista dagen här i Göteborg och tillbringa då dagen på scandinavium. Jag kommer åka tillbaka till skåne för att praoa hos Henrik och Ingrid två veckor medan resten av familjen åker hem till stockholm. Nästa helg har vi planerat in en tävling så kanske skriver något om träningsupplägget veckan innan :)
 
/Hanna