Nationaldagen för ett år sedan

Heej,
 
För exakt ett år sedan startade jag och Garlic vår sista tävling. Det finns så mycket blandade kännslor kring den dagen. Vi hade så enormt himla kul. Vi startade LD+ och LC och det var verkligen som en lek. Han kan verkligen det där med att tävla då han gjort det så mycket och jag hade gått upp på LA och vart där ett tag. 
 
Såå, vi fick en sista gång gå in och brilljera på banorna. Vann LD+ och kom trea i LC. Att få ha en sådan ponny som verkligen gör över 110% för sin ryttare är verkligen en dröm. Han är så speciell han, bestämmer liksom helst allt själv och man får absolut inte lägga sig i några avstånd. Förbjudet, då blir han arg haha. 
 
Tänker tillbaka och fyfan vad jag saknar att vara på banorna med honom. Men när en häst är 25 år och tidigare i sitt liv gått svår hoppning bör den inte tävla högt. Garlic går nu låg hoppning och han verkligen älskar det! Att han får ta sig igenom sina sista år utan krav är det bästa vi kan göra för honom och förhoppningsvis lever han länge till. Man kan säga att det är upp till honom:)
 
 
Kram:*
 
/Hanna
 

Kommentera här: