Hoppträning 23/5 - 24/5

Heej,
 
Den här helgen har vart lite upp och ned men shit vilket grymt avslut vi fick till. Du vet kännslan när det verkligen känns som man lyckats riktigt bra. Den kännslan hade både jag och Golden efter dagens pass.
 
Så, vi började faktikst riktigt bra igår. Vi började uppvärmningen i trav och jobbade mycket med att hästarna skulle forma sig i sidorna och flytta undan för skänkeln. Han jobbade på riktigt bra. Inga svårigheter alls, super duktig!
 
Så började vi hoppa lite och det kändes lite halv knackigt. Det var en ganska jobbig övning där han fick ta i lite och där distanserna var långa. Bland annat en med två hinder på böjt spår med ett språng emellan. Ena varvet fungerade jättebra och i det andra blev det lite svårare. Hade en helt ok kännsla men han kändes lite trött. 
 
Idag började det superbra! Allt flöt på bra då vi jobbade med lite linjer och att få samma antal språng varje gång. Riktigt bra då man blir väldigt mycket mer medveten om vilka vägval man gör osv. Hoppade sedan en liten bana två gånger. 
 
Första gången var piloten lite backig och det var väl kanske inte den runda vi haft med bäst flyt om vi säger så. Sedan hoppade vi ju banan igen och så höjde vi tempot lite och jag hittade min koncentration ordentligt vilket resulterade i en kanon runda där både piloten och ponnyn var riktigt duktiga:) 
 
 
Foto: Victoria Mickelsson
 
Ska se om jag får till att ladda upp filmen från dagens träning någon dag i veckan:)
 
Kram:*

/Hanna

Kommentera här: